LITTLE BOXES

 

Workshop i att gestalta äldres berättelser på scen
CIA DE THEATRO FASE 3, João Henrique Bernardi, Fabricio Borges

Vad har din gamla mormor att berätta för omvärlden och vad drömmer hon om i smyg?

Den internationella teaterfestivalen ”Den tredje åldern” tar till vara på historier som ofta glöms bort och ger dem liv. Schablonbilden om att livet stannar vid 70 ställs på sin ända och vi ser livsutveckling ända fram till graven.
Kom och inspireras av internationella teaterföreställningar och samtal från en grupp i samhället som sällan syns eller hörs. Festivalen äger rum den 22-25 september 2011 i Lund, Dalby och Veberöd. Alla programpunkterna förutom Little Boxes är gratis. Kom dit 15 min innan programpunktens starttid och reservera plats, eller förboka biljetter på:
info@teaterinterakt.com

Brasilianska gruppen Cia de Theatro Fase 3, är på besök med två föreställningar med skådespelare i åldern 70 +. I samband med festivalen ger de en tre timmar lång workshop för dig som vill skapa scenkonst för och med äldre. Tid: kl.09.00-13.00

Konstnärliga ledaren João Henrique Bernardi och producenten Fabricio Borges från Fase 3 utvecklade 2002 en metod utifrån sitt mångåriga arbete med scenkonst för äldre. Här ges både yngre och äldre skådespelare möjlighet att kasta sig in i åldrandets värld, fånga upp minnen och berättelser och skapa karaktärer utifrån det.
Med kärlek till tiden och i samspel med de andra deltagarna i workshopen skapar du ditt eget lilla drama. En början på en historia eller en föreställning. I denna workshopen tar vi första steget i ett begynnande konstprojekt.

Läs mer om programmet på vår blogg:
www.teaterinterakt.wordpress.com 

Anúncios

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google+

Você está comentando utilizando sua conta Google+. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

w

Conectando a %s